fbpx

GRAMSBERGEN 0523-26 16 83 | ENSCHEDE 053-431 75 54

Service

Service

Service, onderhoud en beheer verlengen de levensduur van elektrotechnische, werktuigbouwkundige en ICT installaties. Daarmee bespaart u niet alleen kosten, het voorkomt ook verstoring van bedrijfsprocessen, onveilige situaties en aantasting van het woon- en werkklimaat.

Otterman Techniek B.V. bewaakt de conditie van uw installatie en heeft de kennis en techniek in huis om deze optimaal te laten functioneren.

Regelmatige inspecties  en keuringen zorgen er voor dat de installatie voldoet aan de wettelijke richtlijnen en bieden inzicht in benodigd onderhoud. Door gebruik van slimme technologie beheren en monitoren wij (op afstand) en ontzorgen daarmee u als klant. Via ons klantportaal heeft u altijd inzicht in de status van storingen en facturen.

Langetermijnvisie

Wij denken niet alleen met u mee in het voortraject en tijdens de realisatie van een project, maar ook daarna. Middels meerjaren onderhoudsplannen (MJOP), resultaatgericht vastgoedonderhoud (RGVO) en prestatiecontracten maken wij met u afspraken over onderhoud en de kwaliteit van gebouwen en installaties conform de NEN2767 standaard. Ook regelen wij het tekeningbeheer, zodat te allen tijde actuele tekeningen beschikbaar zijn ten behoeve van het complete gebouwenbeheer. Het grote voordeel: u kunt zich richten op uw core business en het onderhoud wordt geoptimaliseerd.

Mocht zich desondanks toch een calamiteit voordoen, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. 

Binnen deze branche zijn de volgende projecten gerealiseerd:

Saxenburgh Groep
Saxenburgh Groep
Brandmeldinstallatie Frion, Steenwijk
Brandmeldinstallatie Frion, Steenwijk
Vervangen ketelhuis CQ Emmen
Vervangen ketelhuis CQ Emmen

Vestiging Gramsbergen

  • Doorbraakweg 26
    7783 DC Gramsbergen
  • T: 0523 - 26 16 83
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

  • Josink Hofweg 20
    7545 PP Enschede
  • T: 053-431 75 54
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: