fbpx

GRAMSBERGEN 0523-26 16 83 | ENSCHEDE 053-431 75 54

Warmtepomp installatie Enschede

Warmtepomp installatie Enschede

Wilt u een warmtepomp laten plaatsen in Enschede? Onderstaand kunt u lezen hoe het installeren van een warmtepomp in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u antwoorden op vragen waar u waarschijnlijk tegen aan zult lopen.

Heeft u overigens vragen met betrekking tot het laten installeren van een warmtepomp in Enschede, dan mag u uiteraard te allen tijde contact opnemen met Otterman Techniek in Enschede. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 053-4317554.

Warmtepomp werking

Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen, daarnaast zorgt een warmtepomp er ook voor dat er warm water uit de kraan komt. Bent u dus opzoek naar een duurzaam alternatief voor uw “ouderwetse” cv ketel die nog gas gestook is? Kijk dan eens naar de voordelen en de mogelijkheden van een warmtepomp.

Een warmtepomp wint de warmte uit de bodem of uit de lucht, vervolgens wordt deze warmte omgezet in energie om uw woning of bedrijfsruimte te verwarmen. Het systeem wordt overigens in de meeste gevallen direct aangesloten op het cv systeem.

Een warmtepomp heeft wel stroom nodig, laat u een warmtepomp installeren zou het stroomverbruik dus toenemen, maar voor het systeem is geen gas meer nodig. Wilt u de co2 uitstoot zo ver mogelijk terugdringen voor uw woning of voor uw bedrijfspand, dan kunt u een warmtepomp natuurlijk combineren met zonnepanelen waarmee u zelf de stroom opwerkt die de warmtepomp nodig heeft. Op deze manier kunt u een 100% co2 neutrale warmteoplossing creëren!

Type warmtepompen

Otterman Techniek in Enschede kan verschillende soorten warmtepompen leveren. Afhankelijk van de warmtebron zijn er verschillende systemen:

 • hybride warmtepomp 
 • lucht water warmtepomp
 • water water warmtepomp

Heeft u vragen over de het laten plaatsen van een warmtepomp, wilt u een offerte aanvragen of misschien direct een afspraak inplannen? vul het contactformulier in of bel 053-4317554.

Waarom door Otterman techniek een warmtepomp laten installeren in Enschede?

Wilt u een warmtepomp laten installeren in Enschede? Kies dan voor de kwaliteit en het vakmanschap van Otterman Techniek. Otterman techniek is al meer dan 80 jaar een begrip in de regio. Opgestart in 1935 als een winkel in de Voorstraat te Enschede en inmiddels uitgegroeid tot een installatiebedrijf met gemiddeld 50 medewerkers en vestigingen in Enschede en Hardenberg.

Otterman techniek beschikt over zowel de kennis als het personeel om u goed te adviseren en het complete systeem te installeren. Heeft u vragen, wilt u een offerte ontvangen of misschien direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met de specialisten van Otterman techniek in Enschede, vul hiervoor het contactformulier in of bel 053-4317554.

Vestiging Gramsbergen

 • Doorbraakweg 26
  7783 DC Gramsbergen
 • T: 0523 - 26 16 83
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-431 75 54
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: