fbpx

GRAMSBERGEN 0523-26 16 83 | ENSCHEDE 053-431 75 54

Otterman Techniek onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

Otterman Techniek onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

Otterman Techniek wordt per januari 2022 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. Door onderdeel te worden van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kunnen we ervoor zorgen dat continuïteit voor onze medewerkers, klanten en relaties gewaarborgd blijft. Hierdoor blijft onze opgedane ervaring van de afgelopen 80 jaar behouden en is er ruimte om door te groeien als bedrijf. Bovendien kunnen wij onze opdrachtgevers sneller en beter bedienen, door samen te werken met de andere vestigingen en onderdelen van Morrenhof-Jansen in onze regio, vertelt Martin Hulsbeek directeur Otterman Techniek.

Opvolging binnen een andere familie
Dennis Hanstede, directeur Otterman Techniek vervolgt: “Doordat er geen sprake is van bedrijfsopvolging op korte termijn binnen de familie, hebben we dit gezocht binnen een andere familie. Morrenhof-Jansen is ook een familiebedrijf in onze regio en heeft bovendien de nodige specialiteit in huis op gebied van personeelsmanagement en scholing in huis. De overname biedt nieuwe kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Dat voelt goed.”

Gunstig voor beide partijen
“Otterman Techniek is een gerenommeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring en is, net als wij, een familiebedrijf. Met vestigingen in Hardenberg en Enschede en zo’n 60 medewerkers is het bedrijf een mooie aanvulling op ons werkgebied. En door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we onze positie in de markt nog verder verstevigen. De overname van Otterman is voor ons dan ook een mooie en logische vervolgstap waar we trots op zijn,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. 

“Wij hadden als Morrenhof-Jansen installatiebedrijven al langere tijd de wens om onze positie in de regio te verstevigen. Er staat een sterk en enthousiast team klaar waarmee we het bedrijf de komende jaren verder gaan uitbouwen. En doordat de medewerkers van Otterman Techniek werkzaam blijven, kunnen bestaande klanten blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit die ze gewend zijn. Ik vind het dan ook mooi dat beide directeuren, Martin Hulsbeek en Dennis Hanstede, betrokken blijven zodat we samen kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst,” aldus Erdy Jansen.

Otterman Techniek blijft Otterman Techniek
“Otterman Techniek blijft Otterman Techniek heten. Onze opdrachtgevers kunnen blijven vertrouwen op de voor hen bekende gezichten en we blijven nog steeds dezelfde diensten bieden. Voorlopig zijn we in Hardenberg nog gevestigd aan de Handelsstraat 40, maar begin volgend jaar verhuizen wij naar Gramsbergen. Het pand waar Morrenhof-Jansen nu gevestigd is, wordt uitgebouwd zodat ook Otterman Techniek zich hier ook kan vestigen. De vestiging Enschede blijft gewoon gevestigd op dezelfde locatie, aan de Josink Hofweg 20,” legt Martin Hulsbeek uit.

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven
De afgelopen jaren heeft Morrenhof – Jansen installatiebedrijven de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 245 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in Vriezenveen en Gramsbergen. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf

Vestiging Gramsbergen

  • Doorbraakweg 26
    7783 DC Gramsbergen
  • T: 0523 - 26 16 83
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

  • Josink Hofweg 20
    7545 PP Enschede
  • T: 053-431 75 54
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: