fbpx

HARDENBERG 0523-261683 | ENSCHEDE 053-4317554

Installatiebedrijf Hardenberg

Installatiebedrijf Hardenberg

Otterman Techniek is een modern en dynamisch installatiebedrijf met vestigingen in Hardenberg en Enschede. Ons Installatiebedrijf bedenkt en realiseert hoogwaardige oplossingen voor onder andere de industrie, gezondheidszorg en particulieren. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT, meet- en regeltechniek.

Otterman techniek heeft als slogan, “techniek van morgen”. Ons installatiebedrijf werkt met team van zo’n 50 installateurs en adviseurs, iedere vraag die wij van klanten krijgen zien we als mogelijkheid om ons te onderscheiden. Dit door de nieuwste en modernste technieken toe te passen.

Heeft u vragen aan het installatiebedrijf in Hardenberg? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0523-261683.

Van warmtepomp installatie in een woonhuis tot klimaatbeheersing in een ziekenhuis

U kunt bij Otterman techniek in Hardenberg terecht met al uw installatietechnische vraagstukken. Van eenvoudige installaties tot complexe projecten, u kunt er op vertrouwen dat wij de kwaliteit leveren die u verwacht.

Wij werken hoofdzakelijk in nieuwbouw en renovatieprojecten, dit zowel voor particulieren als voor aannemers en projectontwikkelaars. Wij hebben de kennis en de capaciteit om zowel grote als kleinere projecten op te pakken en uit te voeren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Otterman Techniek in Hardenberg.

Otterman Techniek, het installatiebedrijf in Hardenberg

Otterman Techniek is het installatiebedrijf in Hardenberg en al meer dan 80 jaar een begrip in de regio! Opgestart in 1935 als winkel en later als installatiebedrijf aan de Voorstraat in Hardenberg en inmiddels gegroeid naar een bedrijf met gemiddeld 50 met vestigingen in Hardenberg en in Enschede.

Otterman Techniek heeft een naam hoog te houden als het gaat om het leveren van onberispelijke kwaliteit en de beste service. We doen dat door constant te investeren in de kennis van onze medewerkers. Zo zijn we steeds in staat om u te adviseren over de zin van nieuwe technieken en u te behoeden voor onnodige investeringen.

Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is Otterman Techniek in het bezit van alle daarvoor benodigde certificaten en erkenningen.

Heeft u vragen aan Otterman Techniek? Neem dan gerust eens contact met ons op, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 0523-261683.

Deze discipline komt terug in de volgende projecten:

Renovatie 160 appartementen Hertmebrink Enschede
Renovatie 160 appartementen Hertmebrink Enschede
24 appartementen Boswinkel Enschede
24 appartementen Boswinkel Enschede
34 Boulevard appartementen Almelo
34 Boulevard appartementen Almelo

Vestiging Hardenberg

 • Handelsstraat 40
  7772TR Hardenberg
 • Postbus 147
  7770AC Hardenberg
 • T: 0523-261683
  F: 0523-260683
 • E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vestiging Enschede

 • Josink Hofweg 20
  7545 PP Enschede
 • T: 053-4317554
 • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken in de volgende sectoren: